Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Adamova žebra 50g

Koření od Lubana Koření od Lubana

me212

Nový produkt

Adamova žebra 50g Rozšířit

Ostrá směs koření s výraznou medovou vůní i chutí. Díky medu bude vždy Vaše pečeně krásně křupavá a nikdy nebude vysušená, naopak bude mít krásnou kůrčičku ... |koreni-bylinky.cz

Více informací

5 ks

SKLADEM

Ocenění Spolehlivá firma 2015 Ocenění Spolehlivá firma  2015

Certifikát spolehlivá firma 2016 Ocenění Spolehlivá firma  2016

Certifikát prověřená firma Certifikát prověřená firma

Adamova žebra 50g

Adamova žebra s pikantní medovou chutí i vůní můžete použít nejen na vepřová žebírka, ale i na pečený bůček, vynikající je také na pečené kuře. Adamovo žebro je skvělé na gurmánské grilování všech druhů mas i zeleniny, přidat se dají i při nakládání a marinování mas, výborné na minutky i tepelně zpracovanou zeleninu.

Díky medu se zachová krásná zlatová a křupavá kurčička, která zároveň udržuje maso šťavnaté a vláčné.

Složení: česnek, zázvor, kurkuma, med maltodextrin, sůl max 42%, protispékavá látka: E341, látka zvýrazňující chuť E621

Šarže: D0417002G

koření a bylinky -koření do kuchyně i na gril

Kód produktume212
EAN8594187220013
Hmotnost0.05 kg
Prodejní jednotkaks
Typ baleníPE sáček vakuově uzavřený
Specifikace kořeníKoření bez Soli

Masitá žebra z bůčku

( nebo kosti z kotlet množství zcela individuální)

  • 2-3 lžičky koření (Adamova žebra)
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 5-6 stroužků česneku (podle chuti)
  • kmín
  • kouřová sůl podle chuti 

Příprava:

  1.  Z oleje, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, kterou potřeme žebra či jiné maso a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici.

  2. Posypeme celým kmínem a pečeme ve vyhřáté troubě - čas podle množství - cca 50-60 minut a pravidelně obracíme.

  3. Těsně před dokončením, když už mají krásnou zlatavou barvu, mírně posolíme kouřovou solí a ještě pár minut pečeme.

  4. Jako přílohu podáváme podle chuti, brambory, zeleninu, nebo jen chléb.

 - Takto připravená žebírka můžeme samozřejmě s velkým úspěchem i grilovat

Gurmácké Steaky

Ingredience

  • 4 - 5 ks

    hovězí steak

podle chuti

  •  sójová omáčka

  •  směs koření Adamova žebra

  •  čtyřbarevný celý pepř

podle potřeby

  •  olej

    Příprava

    Steaky rozklepeme na 2 - 3 centimetr tlusté pláty. Maso polijeme sójovou omáčkou a nejlépe perůtkou rozetřeme po celé ploše.

    Když je maso potřené, posypeme ho směsí koření a opepříme, zakápneme olejem a necháme odležet (nejlépe 24 hodin).

    Z jedné strany steak opečeme zprudka, z druhé pozvolna dopékáme.

    Steaky podáváme s vařenými brambory, ale můžeme si zvolit i jinou přílohu podle vlastní chuti.

Koření od Lubana vyniká skvělou chutí a použitelností při přípravě veškerých pokrmů. Lubanovo výběrové a vždy čerstvé koření neobsahuje běžně používané složky náhrad a plniv.


Můžete se spolehnout, že vždy obdržíte výběrové koření vysoké kvality s nízkým, nebo žádným procentem soli a u většiny sortimentu i bez běžně používaného glutamanu.


Zkuste naše kořeníčko a uvidíte, že budete velmi spokojeni, jako již mnoho našich věrných zákazníků.

Napsat recenzi

Adamova žebra 50g

Adamova žebra 50g

Ostrá směs koření s výraznou medovou vůní i chutí. Díky medu bude vždy Vaše pečeně krásně křupavá a nikdy nebude vysušená, naopak bude mít krásnou kůrčičku ... |koreni-bylinky.cz

Akceptovat

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací