Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Adamova žebra 50g

Koření od Lubana Koření od Lubana

me212

Nový produkt

koření Adamova žebra 50g Rozšířit

Koření Adamova žebra

je ostrá směs koření s výraznou medovou vůní i chutí. Díky medu bude vždy Vaše pečeně krásně křupavá, nikdy nebude vysušená, naopak bude mít krásnou křupavou a nasládlou kůrčičku ... |koreni-bylinky.cz

Více informací

5 ks

SKLADEM

Ocenění Spolehlivá firma 2015 Ocenění Spolehlivá firma  2015

Certifikát spolehlivá firma 2016 Ocenění Spolehlivá firma  2016

Certifikát prověřená firma Certifikát prověřená firma

Adamova žebra 50g

Koření Adamova žebra s pikantní medovou chutí i vůní můžete použít nejen na vepřová žebírka, ale i na pečený bůček, vynikající je také na pečené kuře. Koření Adamovo žebro je skvělé na gurmánské grilování všech druhů mas i zeleniny, přidat se dají i při nakládání a marinování mas, výborné na minutky i tepelně zpracovanou zeleninu.

Díky medu se zachová krásná zlatová a křupavá kurčička, která zároveň udržuje maso šťavnaté a vláčné.

Složení: česnek, zázvor, kurkuma, med maltodextrin, sůl max 42%, protispékavá látka: E341, látka zvýrazňující chuť E621

Šarže: D0417002G

koření a bylinky -koření do kuchyně i na gril

Kód produktume212
EAN8594187220013
Hmotnost0.05 kg
Prodejní jednotkaks
Typ baleníPE sáček vakuově uzavřený
Specifikace kořeníKoření bez Soli

Masitá žebra z bůčku

( nebo kosti z kotlet množství zcela individuální)

  • 2-3 lžičky koření (Adamova žebra)
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 5-6 stroužků česneku (podle chuti)
  • kmín
  • kouřová sůl podle chuti 

Příprava:

  1.  Z oleje, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, kterou potřeme žebra či jiné maso a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici.

  2. Posypeme celým kmínem a pečeme ve vyhřáté troubě - čas podle množství - cca 50-60 minut a pravidelně obracíme.

  3. Těsně před dokončením, když už mají krásnou zlatavou barvu, mírně posolíme kouřovou solí a ještě pár minut pečeme.

  4. Jako přílohu podáváme podle chuti, brambory, zeleninu, nebo jen chléb.

 - Takto připravená žebírka můžeme samozřejmě s velkým úspěchem i grilovat

Gurmácké Steaky

Ingredience

  • 4 - 5 ks hovězí steak

podle chuti

  •  sójová omáčka

  •  směs koření Adamova žebra

  •  čtyřbarevný celý pepř

podle potřeby

  •  olej

    Příprava

    Steaky rozklepeme na 2 - 3 centimetr tlusté pláty. Maso polijeme sójovou omáčkou a nejlépe perůtkou rozetřeme po celé ploše.

    Když je maso potřené, posypeme ho směsí koření a opepříme, zakápneme olejem a necháme odležet (nejlépe 24 hodin).

    Z jedné strany steak opečeme zprudka, z druhé pozvolna dopékáme.

    Steaky podáváme s vařenými brambory, ale můžeme si zvolit i jinou přílohu podle vlastní chuti.

Koření od Lubana vyniká skvělou chutí a použitelností při přípravě veškerých pokrmů. Lubanovo výběrové a vždy čerstvé koření neobsahuje běžně používané složky náhrad a plniv.


Můžete se spolehnout, že vždy obdržíte výběrové koření vysoké kvality s nízkým, nebo žádným procentem soli a u většiny sortimentu i bez běžně používaného glutamanu.


Zkuste naše kořeníčko a uvidíte, že budete velmi spokojeni, jako již mnoho našich věrných zákazníků.

Napsat recenzi

Adamova žebra 50g

Adamova žebra 50g

Koření Adamova žebra

je ostrá směs koření s výraznou medovou vůní i chutí. Díky medu bude vždy Vaše pečeně krásně křupavá, nikdy nebude vysušená, naopak bude mít krásnou křupavou a nasládlou kůrčičku ... |koreni-bylinky.cz

Akceptovat

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací