Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Asa foetida s kurkumou 10g
Koření Asa foetida s kurkumou se pro svou velmi specifickou vůni doporučuje používat ve velmi...
Paprika zauzená sladká 50g
Koření Paprika zauzená sladká dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Cibule smažená 200g
Koření Cibule smažená je sypká tvrdá směs, zlatohnědé barvy, aromatické specifické vůně cibule,...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Zázvor mletý 20g
Koření Zázvor mletý se používá do perníků a biskvitů, na masa, do omáček, ke guláši. Je znám...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Majoránka drhaná 25g
Koření Majoránka má široké použití, např. do luštěninových, bramborových, zeleninových polévek,...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Paprika zauzená pálivá 50g
Koření Paprika zauzená pálivá dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Skořice mletá 25g
Koření Skořice mletá se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Pepř bílý celý 20g
Koření Pepř bílý celý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...