Muškátový ořech celý (1kus)
Koření Muškátový ořech celý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč,...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Koriandr celý 50g
Koření Koriandr celý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa a...
Zázvor mletý 20g
Koření Zázvor mletý se používá do perníků a biskvitů, na masa, do omáček, ke guláši. Je znám...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Paprika zauzená pálivá 50g
Koření Paprika zauzená pálivá dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Estragon 25g
Koření Estragon je nepostradatelný v mnoha omáčkách, používá se také při přípravě polévek, rybích...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Oregano drcené 25g
Koření Oregano se v kuchyni používá na pizzu, na těstoviny, špagety a do salátů, velmi chutná je...
Kmín drcený 100g
Kmín drcený (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů,...
Libeček drcený 25g
Koření Libeček se hodí na králičí maso, ke skopovému, zvěřině, rybám nebo drůbeži. Je vhodný i na...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...