Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Tymián drcený 25g
Koření Tymián drcený se používá do sekaných mas, ke zvěřině, do svíčkové a rajské omáčky, k...
Fenykl mletý 25g
Koření Fenykl mletý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Kmín drcený 100g
Kmín drcený (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů,...
Kmín římský celý (cumin) 25g
Kmín Římský celý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Česnek plátky 100g
Koření Česnek plátky je výrazná pochutina, která se uplatňuje snad v každé kuchyni. Hodně se...
Paprikové floky Míchané 50g
Koření Paprikové floky jsou sušené kousky sladkých červených a zelených paprik, ideální do...
Oregano drcené 25g
Koření Oregano se v kuchyni používá na pizzu, na těstoviny, špagety a do salátů, velmi chutná je...
Asa foetida s kurkumou 10g
Koření Asa foetida s kurkumou se pro svou velmi specifickou vůni doporučuje používat ve velmi...
Anýz mletý 20g
Koření Anýz mletý se používá se na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Skořice celá 50g
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Kmín celý 100g
Kmín celý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Asa foetida 100% 10g
Koření Asa foetida je silně aromatické jemně mleté koření, je používána v bezmasé i masové Perské...
Hořčice žlutá celá 100g
Koření Hořčice žlutá celá, semena Hořčice se používá při konzervaci zeleniny - zelí, červené...