Rozmarýn mletý 25g
Koření Rozmarýn mletý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do...
Kardamom celý (tobolky) 10g
Koření Kardamom celý se nejčastěji používá do sladkého pečiva, výroba perníku, čokolády a jiných...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Kmín drcený 100g
Kmín drcený (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů,...
Skořice mletá 25g
Koření Skořice mletá se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Rozmarýn celý 25g
Koření Rozmarýn celý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček...
Majoránka drhaná 25g
Koření Majoránka má široké použití, např. do luštěninových, bramborových, zeleninových polévek,...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Kmín římský celý (cumin) 25g
Kmín Římský celý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...
Pepř bílý mletý 20g
Koření Pepř bílý mletý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Bobkový list mletý 20g
Koření Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...