Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Pískavice celá (řecké seno) 25g

Koření od Lubana Koření od Lubana

me041

Nový produkt

Pískavice celá (řecké seno) Rozšířit

Pískavice se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů... |koreni-bylinky.cz

Více informací

Ocenění Spolehlivá firma 2015 Ocenění Spolehlivá firma  2015

Certifikát spolehlivá firma 2016 Ocenění Spolehlivá firma  2016

Certifikát prověřená firma Certifikát prověřená firma

Pískavice celá (řecké seno) 25g

Pískavice se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů. Používá se také k aromatizaci sýrů. Slouží jako léčivo, jako výživný prostředek i jako koření. Pískavice, také známá jako Řecké seno bývá součástí mnoha směsí koření, jako je indické kari, v Bulharsku známá Čubrica (saturejka, pískavice, pražená kukuřičná mouka, sůl, pálivé papričky, vše umleté a smíchané).

Účinky:  Pískavice povzbuzuje trávení, ulevuje při kašli, nadýmání a průjmech.

Šarže:

koření od ferdy-koření do kuchyně i na gril

Kód produktume041
EAN8594187221850
Hmotnost0.03 kg
Prodejní jednotkaks
Typ baleníPE sáček vakuově uzavřený
Specifikace kořeníJednodruhové koření

Koření od Lubana vyniká skvělou chutí a použitelností při přípravě veškerých pokrmů. Lubanovo výběrové a vždy čerstvé koření neobsahuje běžně používané složky náhrad a plniv.


Můžete se spolehnout, že vždy obdržíte výběrové koření vysoké kvality s nízkým, nebo žádným procentem soli a u většiny sortimentu i bez běžně používaného glutamanu.


Zkuste naše kořeníčko a uvidíte, že budete velmi spokojeni, jako již mnoho našich věrných zákazníků.

Napsat recenzi

Pískavice celá (řecké seno) 25g

Pískavice celá (řecké seno) 25g

Pískavice se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů... |koreni-bylinky.cz

Akceptovat

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací