Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Fenykl mletý 25g
Koření Fenykl mletý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Cibule smažená 200g
Koření Cibule smažená je sypká tvrdá směs, zlatohnědé barvy, aromatické specifické vůně cibule,...
Hřebíček mletý 20g
Koření Hřebíček mletý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, do sladkých pokrmů,...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Pískavice celá (řecké seno) 25g
Koření Pískavice celá se požívá do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených...
Pažitka řezaná 25g
Koření Pažitka jako zelené koření do polévek, omáček, do vaječných jídel, do bylinkového másla,...
Kurkuma mletá 50g
Koření Kurkuma mletá je známá také jako indický šafrán, obsahuje žluté barvivo kurkumin a také...
Kmín římský mletý (cumin) 25g
Kmín Římský mletý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Anýz celý 20g
Koření Anýz se používá na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě likérů,...
Anýz mletý 20g
Koření Anýz mletý se používá se na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Bobkový list mletý 20g
Koření Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha...
Muškátový ořech mletý 10g
Muškátový oříšek mletý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč, svařené...