Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Paprika zauzená pálivá 50g
Koření Paprika zauzená pálivá dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Kopr špičky 25g
Koření Kopr se hodí do nakládané zeleniny, okurek, zelí a cibule, polévek, kyselých zálivek...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Saturejka drcená 25g
Koření Saturejka používáme ji do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Cibule plátky 50g
Koření Cibule plátky je základní kořenící součástí při přípravě masitých jídel, polévek, salátů,...
Pepř bílý mletý 20g
Koření Pepř bílý mletý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Kmín římský celý (cumin) 25g
Kmín Římský celý neboli cumin, má výraznější chuť i vůni, používá se při pečení pečiva, výrobě...
Nové koření mleté 25g
Nové koření mleté se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek,...
Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Rozmarýn celý 25g
Koření Rozmarýn celý se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček...
Šalvěj drcená 25g
Koření Šalvěj používáme při přípravě vepřového, telecího masa, drůbeže a ryb, také se hodí k...