Cibule smažená 200g
Koření Cibule smažená je sypká tvrdá směs, zlatohnědé barvy, aromatické specifické vůně cibule,...
Anýz mletý 20g
Koření Anýz mletý se používá se na sladké pečení, do čatní omáček, kompotů a marmelád, při výrobě...
Paprika zauzená sladká 50g
Koření Paprika zauzená sladká dodá gulášům, omáčkám, polévkám a spoustě dalších jídel zajímavé...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Skořice celá 50g
Koření Skořice celá 50g se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Estragon 25g
Koření Estragon je nepostradatelný v mnoha omáčkách, používá se také při přípravě polévek, rybích...
Saturejka drcená 25g
Koření Saturejka používáme ji do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k...
Pepř bílý celý 20g
Koření Pepř bílý celý je vhodný do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz,...
Sůl krystalická 200g
Hrubé kousky soli se hodí do mlýnku na sůl, ale také na posyp tyčinek a dalšího slaného pečiva |...
Bobkový list celý 10g
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Koriandr mletý 50g
Koření Koriandr mletý je vhodný při nakládání hub, červené řepy, zelí, do pečiva, při uzení masa...
Skořice mletá 25g
Koření Skořice mletá se používá při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a...
Bazalka 25g
Koření Bazalka je v současné době jedna z nejpoužívanějších bylinek, vyniká nádhernou vůní,...
Badyán celý 20g
Koření Badyán je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Jalovec mletý 25g
Koření Jalovec mletý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, divoké drůbeže, přidávají se i do...
Kopr špičky 25g
Koření Kopr se hodí do nakládané zeleniny, okurek, zelí a cibule, polévek, kyselých zálivek...