Muškátový ořech celý (1kus)
Koření Muškátový ořech celý dejte do nápojů (koktejly, zeleninové šťávy, mléčné nápoje, punč,...
Šafrán celý 0,2g
Koření Šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít...
Kurkuma mletá 50g
Koření Kurkuma mletá je známá také jako indický šafrán, obsahuje žluté barvivo kurkumin a také...
Citrónová kůra mletá 20g
Koření Citrónová kůra je jemně mletá kůra z citronů pěstovaných bez chemického ošetření. Má...
Fenykl celý 25g
Koření Fenykl celý se používá především do rybích polévek, k dušeným masům, do tvarohových a...
Pažitka řezaná 25g
Koření Pažitka jako zelené koření do polévek, omáček, do vaječných jídel, do bylinkového másla,...
Nové koření celé 25g
Nové koření celé se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a do polévek, při...
Muškátový květ mletý 10g
Koření Muškátový květ se požívá do masitých jídel, polévek, ragú, do pečiva, do vývarů,...
Bobkový list celý 10g
Bobkový list podporuje trávení a chuť k jídlu, a proto je používán v kuchyních mnoha národů,...
Asa foetida 100% 10g
Koření Asa foetida je silně aromatické jemně mleté koření, je používána v bezmasé i masové Perské...
Jalovec celý 25g
Koření Jalovec celý se hlavně užívá při kořenění zvěřiny, a divoké drůbeže, přidávají se i do...
Hřebíček celý 20g
Koření Hřebíček celý se používá při speciální úpravě masa, v uzenářství, likérnictví, při...
Badyán mletý 20g
Koření Badyán mletý je vhodný k přípravě vepřového, drůbežího masa a ryb. Je hojně využíván při...
Petržel nať 25g
Koření Petržel lze ji přidat téměř do všech pokrmů, do polévek, omáček, nádivek, na masa, do...
Kmín mletý 100g
Kmín mletý (český) se používá k dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do...
Medvědí česnek 25g
Koření Medvědí česnek je výtečný pro tepelné zpracování, např. do polévek, omáček, pod dušená i...